Veleprodaja kozmetike

Osnovana 1996. godine
 

RARA AVIS

Osnovana 1996. godine. Bavi se uvozom i distribucijom kozmetike. Generalni je uvoznik i zastupnik za tržište Srbije nemačke firme Straub Cosmetisc.
Naročito smo ponosni što u našoj ponudi nema proizvoda koji su namenski proizvedeni za treća tržišta. Bettina Barty se proizvodi samo u Werthajmu u Nemačkoj.

STRAUB COSMETICS

Savremeni način i dinamika života često nas stavlja pred zadatak da se za jedan dan tuširamo po nekoliko puta, bez obzira da li to prija našoj koži. Koža je kao zaštitni omotač ljudskog organizma, izložena svim spoljnim uticajima (hladnoća, sunce, vetar...), a često se i mi prema njoj odnosimo "grubo", tretirajući je preparatima koji ne pomažu njenoj funkciji.
Danas se na svetkskom tržištu nudi mnogo preparata za negu tela različitog kvaliteta i cena. Starub Cosmetics ne dopušta da komercijalni motivi diktiraju izbor sastojaka koji se koriste u proizvodnji. Svetskom tržištu (prisutnost u preko 40 zemalja sveta) Starub Cosmetics nudi proizvode vrhunskog kvaliteta upakovane u ekskluzivnu i elegantno dizajniranu ambalažu. Tako visok stepen kvaliteta proizvoda rezultat je vlastitog istraživačkog rada u jednoj od najmodernijih laboratoraija u Evropi.
Na sajtu koji ste posetili, predstavljen je deo od preko 500 preparata koje Starub Cosmetics u ovom trenutku proizvodi, s tendencijom stalnog poboljšanja kvaliteta.

JOHN PLAYER SPECIAL

Naduhnjujuće mirisne note u proizvodima za negu tela za nju i njega.
Preporučuje se i za jako osetljivu kožu!

John Player Special / Black

John Player Special / Silver