Veleprodaja kozmetike

Osnovana 1996. godine
 

RARA AVIS

Osnovana 1996. godine. Bavi se uvozom i distribucijom kozmetike. Generalni je uvoznik i zastupnik za tržište Srbije nemačke firme Straub Cosmetisc.
Naročito smo ponosni što u našoj ponudi nema proizvoda koji su namenski proizvedeni za treća tržišta. Bettina Barty se proizvodi samo u Werthajmu u Nemačkoj.

STRAUB COSMETICS

Savremeni način i dinamika života često nas stavlja pred zadatak da se za jedan dan tuširamo po nekoliko puta, bez obzira da li to prija našoj koži. Koža je kao zaštitni omotač ljudskog organizma, izložena svim spoljnim uticajima (hladnoća, sunce, vetar...), a često se i mi prema njoj odnosimo "grubo", tretirajući je preparatima koji ne pomažu njenoj funkciji.
Danas se na svetkskom tržištu nudi mnogo preparata za negu tela različitog kvaliteta i cena. Starub Cosmetics ne dopušta da komercijalni motivi diktiraju izbor sastojaka koji se koriste u proizvodnji. Svetskom tržištu (prisutnost u preko 40 zemalja sveta) Starub Cosmetics nudi proizvode vrhunskog kvaliteta upakovane u ekskluzivnu i elegantno dizajniranu ambalažu. Tako visok stepen kvaliteta proizvoda rezultat je vlastitog istraživačkog rada u jednoj od najmodernijih laboratoraija u Evropi.
Na sajtu koji ste posetili, predstavljen je deo od preko 500 preparata koje Starub Cosmetics u ovom trenutku proizvodi, s tendencijom stalnog poboljšanja kvaliteta.

BETTINA BARTY

Linija proizvoda za negu tela sa visoko vrednim sastojcima specijalno razvijenim za svakodnevnu upotrebu. Štite kožu od isušivanja.
Svežina i miris koji dugo traju, daju Vam osećaj sigurnosti na svakom koraku tokom celog dana. Preporučuje se i za jako osetljivu kožu!

CLASSIC


Classic / Vanilla

Classic / Summer Vanilla

Classic / Musk

Classic / Chocolat

Classic / Blackberry

Classic / Black Pearl


Botanical

Kolekcija na bazi pirinča za osetljivu, suvu i najzahtevniju kožu.


Botanical / Rice milk and Vanilla

Botanical / Rice milk and Bamboo

Botanical / Rice milk and Cherry Blossom


Color Line


Color Line / Red Line

Color Line / Orange Line